Nieuwe patiëntregistraties verwerken

Onderstaande informatie heeft betrekking tot de WebApp, meer informatie over de WebApp kunt u vinden in het hoofdstuk “Bricks WebApp”.

Algemeen

Bij het opleveren van Bricks WebApp staat de optie aan voor nieuwe patiënten om zich aan te melden voor uw praktijk. Na het inschrijven van een patiënt krijg u hier dagelijks een reminder van todat alle patiënten verwerkt zijn.

In het geval u de mogelijkheid tot het inschrijven van nieuwe patiënten uit wilt zetten, dan volgt u de volgende stappen:

  1. Login op de beheerpagina van de WebApp
  2. Ga naar Menu items
  3. Kies voor App
  4. Plaats het vinkje achter “Schakel registratie van nieuwe patiënten uit”
  5. Klik op Verstuur

Verwerken patiëntregistraties

Indien u binnen de Bricks WebApp heeft aangegeven dat nieuwe patiënten zich mogen inschrijven voor uw praktijk verschijnen deze nieuwe aanmeldingen onder “Nieuwe patiënten” op de WebApp beheer pagina. Patiënten die u voor de WebApp activeerd in Bricks Huisarts verschijnen niet in dit overzicht.

Om nieuwe patiënt aanmeldingen te verwerken en, indien nodig, te registreren in Bricks Huisarts klikt u in het menu op Nieuwe patiënten. U ziet nu een overzicht van onverwerkte aanmeldingen.

Per patiënt heeft u een aantal mogelijkheden:

Optie Uitleg
Bekijk Bekijk de ingevoerde gegevens van de aanmelding en maak patiënt aan in Bricks Huisarts als deze nog niet eerder is aangemaakt via de beheer pagina’s
Bewerk / Verwijder Pas de ingevoerde gegevens aan

Let op

  • Wanneer een patiënt succesvol aangemaakt is in Bricks Huisarts verdwijnt de patiënt na één uur vanzelf uit het overzicht.
  • De vorige huisarts wordt NIET overgenomen in Bricks Huisarts, deze dient u zelf te registreren vanuit de patiëntregistratie in Bricks Huisarts.

Herinnering onverwerkte patiëntregistraties

In het geval er onverwerkte patiëntregistraties zijn zal de Bricks WebApp uw praktijk iedere nacht een herinnering sturen. Deze herinneringen ontvangt u totdat alle registraties verwerkt zijn.

Wilt u het e-mailadres aanpassen waarop u de notificaties ontvangt? Dat kan via Contact info.